Shopping di LAZADA

Breaking

Tuesday, May 09, 2017

PIXY UV Whitening Two Way Cake


PIXY UV Whitening Two Way Cake

FREE SAMPLE | PIXY UV Whitening Two Way Cake (Natural Beige)

Siapa yang tak suka benda free kan. Sebenarnya banyak juga sampel-sampel percuma yang dah Cik Ila dapat. Hari ni kita share bedak PIXY yang Cik Ila dapat minggu lepas. Biasalah benda-benda fre macam ni paling cepat 4 minggu baru dapat. Tapi kan....Weh best lah pakai bedak ni. 

Kulit muka Cik Ila memang berminyak sikit. Jadi Cik Ila pakai Zero Sebum Etude House dulu sebelum sapu dengen bedak PIXY. Kesannya kulit jadi tak berminyak, nampak smooth dan tahan lama. Hahaha..lorat kan. Orang pakai mekap berlapis-lapis tak kisah pun. Baru cuba bedak PIXY dah lebih-lebih pulak. Kena pakai terus nampaknya lepas ni. Hehehe...maknanya kena beli lah tu. 

Produk PIXY ni katanya diasaskan untuk wanita Asia. Memang truly asian beauty lah.
Korang ada yang pakai bedak PIXY ke?



No comments:

Post a Comment