Shopping di LAZADA

Breaking

Wednesday, February 08, 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?



Ini Blog Siapa? | Tercengang muka Goblin dan Malaikat Maut tengok blog Cik Ila. Hehehe....

Ini blog kesayangan Cik Ila lah. Sebenarnya blog ni dah berumur 7 tahun. Tapi baru 2 tahun kebelakangan ni saja baru betul-betul aktif. Nama asal blog ni adalah me-hachi. Tapi dah tak relevan lagi nak guna nama tu, makanya Cik Ila pun tukar lah kepada Cik Ila Menari.

Cik Ila anak sulung kepada 5 adik beradik, sudah berkahwin dan ibu kepada 3 orang cahaya mata. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh baca di SINI. Selamat berkenalan ye

Harap anda yang singgah ke blog Cik Ila ni terus menyokong blog ni.

Bye bye 💗

12 comments:

  1. Terima kasih cik ila perkenalkan diri, Nice to know you. Nanti kita saling singgah-singgah ye.. Goodluck :D

    ReplyDelete
  2. Singgah dari GA yang sama :) Cik Ila menari apetu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Ila minat sangat Tango. Nak join ke?

      Delete
  3. Singgah dari GA yang sama sambil follow blog cik ila ya. Jemput la melawat blog saya jika berkelapangan :)

    https://anothersyed.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Cik Ila melawar Seorang Syed ye.

      Delete
  4. Good luck Cik Ila, hihi salam perkenalan...

    ReplyDelete
  5. goodluck! singgah dari GA yang sama :)
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kena Farah Wahidah. Nanti Cik Ila jenguk ye.

      Delete
  6. salam Ila..memang kalau jengah blog Ila ni Umi memang nak menari2 tau..

    gud luck

    ReplyDelete
  7. singgah sini.. good luck kak :)

    http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete