Follow Me @noorshafila

Monday, November 09, 2015

Segmen kembara misteri burung hantu

Segmen kembara misteri burung hantu | Lama tak join segmen. Jalan-jalan blogwalking terserempak dengan blog rosnordin. Jom join segmen ni sambil tambah kenalan dan follower. Mana tahu ada rezeki , dapat tersenarai dalam bloglist VIP tuan blog.


Tak susah pun nak join. Klik saja banner kat atas dan follow syarat mudah segmen. 

Tempoh Segmen: bermula jam 00:00 6/11/2015 hingga jam 00:00 13/11/2015

Tuan blog siap pesan - SILA JANGAN SERAM. Kih Kih Kih

Selamat bersegmen ye...

Bye...Bye...Bye...

5 comments:

  1. TQ cik ila sudi join segmen kembara misteri burung hantu :) ros dah follow sini :)

    ReplyDelete
  2. singgah & follow dari segmen y sama.gud luck:)

    ReplyDelete
  3. Assalam zie singgah sini dari segmen yang sama,done follow awak n good luck :)
    Jom singgah Blog zie -

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  4. blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html
    follow sini

    ReplyDelete

Tudung Si Comel

tudung sekolah