Follow Me @noorshafila

Monday, November 23, 2015

Giveaway Poskad Vintage by Jindrisska

Giveaway Poskad Vintage by Jindrisska| Tak sabar nak tunggu tuan tanah post entry pasal GA dia sebenarnya sebab geram je tengok dia punya Teaser: Vintage German Postcards Giveaway.Baik hati betul dia menterjemahkan poskad bahasa Jerman tu. CIM memang lah tak berpeluang jejak kaki ke sana lagi, tapi dapat something dari sana pun dah kira ok dah.


Korang kalau berminat boleh join GA ni. Klik aje banner kat atas tu dan follow je syarat mudah dari tuan tanah. Nah tahu hadiah dia? CIM rasa rare sangat idea GA dia. Nak menang sangat ni!!!!


Join tau.

Bye...Bye...Bye...

6 comments:

  1. Singgah sini..
    semoga berjaya ye..
    http://kasihshadz.blogspot.my/2015/11/giveaway-poskad-vintage-bahasa-jerman.html

    ReplyDelete
  2. Good luck . Singgah sini utk first time. Salam kenal :) jemput singgah rumah http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join giveaway kita yer :D goodluck tau :D thx sebab dtg blogwalking! :D Muah!


    Hai cik ila menari *lambai tangan!*

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari GA sama , semoga ada rezeki ye! ^^

    ReplyDelete