Follow Me @noorshafila

Tuesday, March 17, 2015

Your Name's Hidden Meaning

March 17, 2015 1 Comments
Aduh....bila tengok ramai yang respons dengan Apps Your Name's Hidden Meaning kat FB, tangan pun mula lah gatal nak mencuba.

The result is....


Tak pasti dengan "Type A" personality, refer dengan Dr Google ....



Mmmm...


Mmmm.....ok

Thursday, March 12, 2015

Jamu Seri Bonda

March 12, 2015 0 Comments


Jamu Seri Bonda mampu merawat masalah keputihan dan masalah dalaman kaum wanita secara tradisional. 

Bahaya keputihan untuk kaum wanita. 

Masalah keputihan atau lelehan lendir berwarna putih, krim atau kelabu yang keluar daripada faraj wanita merupakan suatu masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakan wanita di seluruh dunia. 
Statistik menunjukkan hampir 75% wanita yang sudah berkahwin berhadapan dengan masalah keputihan berikutan oleh aktiviti seksual.
Ramai wanita tidak mempunyai kesedaran terhadap risiko dan bahaya penyakit keputihan malah menganggap ia sebagai suatu petanda lazim sebelum kitar haid.

Setiap wanita perlu mempunyai pengetahuan asas yang mampu membezakan pengeluaran lelehan lendir faraj secara semula jadi dengan penyakit keputihan yang serius yang memerlukan rawatan perubatan dengan mengamalkan Jamu Seri Bonda.

 Antara khasiat lain Jamu Seri Bonda adalah:

• Berkesan merapatkan dan menghangatkan bahagian keintiman wanita persis perawan
• Mengembalikan tenaga batin wanita
• Merawat keputihan dengan sangat berkesan
• Melancarkan perjalanan haid
• Membantu mengatasi sengugut ketika haid
• Membantu normalkan semula kitaran haid
• Membantu mengeluarkan sisa-sisa darah haid yang tidak lawas
• Sangat berkesan untuk membuang angin dalam badan
• Membantu mengatasi sakit urat
• Membantu menghilangkan lesu dan letih badan
• Memulihkan kembali tenaga
• Membantu melancarkan peredaran darah
• Membantu membuang toksin dalam badan
• Mengecut dan menguatkan rahim bagi wanita lepas bersalin
• Membantu memperbanyakkan air susu ibu
• Membantu memulihkan dalaman wanita yang keguguran
• Meningkatkan kesuburan wanita
• Membantu mendapatkan zuriat
• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
• Membantu menurunkan berat badan
• Membantu mencegah barah payudara dan rahim
• Membantu mecantikkan kulit dan menjadikan muka segar kemerah-merahan

• Seri awet muda dan melambatkan penuaan

Ingin merasai perubahan ini?

sms/whatsapp Cik Ila 0129264020 (pengedar dan pengguna JSB)
penghantaran seluruh Malaysia dan COC sekitar Universiti Malaya dan Puchong

Tuesday, March 10, 2015

We are Family

March 10, 2015 1 Comments
Bukan senang nak dapat kerjasama anak2 bila nak tangkap gambar keluarga.
Bila dah dapat.......precious sangat. 
Pakai handphone pun jadi.

Ibu...biasalah gambar separuh.


I love my family

Tudung Si Comel

tudung sekolah