salam rindu

May 23, 2011 ILA shafila 3 Comments

Salam rindu buat teman2 yang sudi mengikuti blog ini :-)

Aduh sudah lama rasanya blog ini tak di update kan. Bukan tiada cerita. Banyak sekali sebenar tapi MOOD nak berblog itu tiada. Tambahan pula dengan alahan yang agak teruk jika nak dibandingkan dengan kehamilan sebelum ini, lagi lah tiada daya untuk menyusun kata-kata. Rasa rindu sekali.

Alhamdulillah sudah pun masuk ke minggu ke15 usia kandunganku ini. Seperti kakaknya Alisha Adnain, baby kali ini masih lagi mengekalkan Al-Ad. Terima kasih pada cik suami kerana memberi tanggungjawab memilih nama baby sepenuhnya padaku. Tapi sebagai isteri, aku masih lagi perlu mendapatkan persetujuan dari bos besar. Hehehe. . . . I LOVE U abg.

Tidak sabar menanti november. SEMOGA ANAK IBU MEMBESAR dengan sihat dan sempurna dalam kandungan ibu dan lahir sebagai anak yang soleh/solehah.

Lain post, ku akan ceritakan tentang Alisha pula. Semakin nakal anakku ini. Sudah pandai cemburu pada abahnya. Tak boleh langsung dia nampak abah nak bermanja-manja dengan ibu.

3 comments: